Over ons

We zien dat het voor makers moeilijk is om in het Noorden hun voorstellingen te kunnen spelen. We zien dat het voor theaters moeilijk is om onbekend werk te programmeren, omdat het risico op weinig bezoekers groot is. STORMRAM neemt deze drempels weg door nieuw werk te presenteren onder dezelfde, overkoepelende noemer en ondersteunt zowel de theaters als de makers bij het presenteren van dat werk en de publiciteit daaromheen.

Milan van der Zwaan

Creatief producent
Milan van der Zwaan (1990) is sinds 2017 werkzaam als productieleider, zakelijk leider en creatief producent in de podiumkunsten. Als creatief producent ondersteunt hij makers in de ontwikkeling, productie en distributie van hun werk. Samen met theatermaker Hendrik Aerts vormde hij de kern van het gezelschap moON Productions, dat muzikaal, beeldend en fysiek theater maakt over de grote thema’s.

Joran de Boer

Creatief producent
Joran de Boer (1990) is creatief producent en richt zich op het produceren van projecten, het schrijven van subsidieaanvragen en het leggen van contacten tussen mensen in het werkveld. Daarnaast ondersteunt ze maker(s) met het verwezenlijken van de inhoudelijke lijn en signatuur van hun werk. Ze is creatief producent van theatercollectief Illustere Figuren en STORMRAM en begeleidt op freelance basis nieuwe makers.

Rick Zijlstra

Productieleider
Rick Zijlstra (1996) is in 2022 cum laude afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur met zijn solovoorstelling MANNENWINTER, ‘een persoonlijke zoektocht naar mannelijkheid’. Naast maker is hij onderdeel van het kernteam van Cultuurlab Het Achterland en doet hij productiewerk voor onder andere Club NEL en nu ook voor STORMRAM.

STORMRAM wordt ondersteund door: